Szellemi alkotások

Szabadalmi és védjegybejelentések, szerzői jogi tanácsadás, védjegykutatás, jogérvényesítés

Minden cég vagyonának központi eleme a szellemi tulajdon: legyen szó képi megjelölésekről, szlogenekről, know-howról, vagy akár találmányokról. Ezt a vagyont azonban nem elég létrehozni, jogilag is biztosítani kell regisztrációkkal, illetve szükség esetén határozott jogérvényesítéssel is.

Irodánk ügyvédei a szellemi alkotások területének nemzetközileg is elismert szakértői, amelyet a The Patent Lawyer 2021-es Magyarországon Irodánknak ítélt díja is bizonyít.

Szellemi alkotások

Miben tudunk Önnek segíteni?

  1. Szabadalmi tanácsadás, szabadalmi igénypontok kidolgozása, képviselet szabadalmi bejelentési eljárásokban.

  2. Védjegykutatás, védjegyjogi tanácsadás, védjegyjogi bejelentések, nemzeti, uniós, és nemzetközi védjegyek tekintetében egyaránt.

  3. Képviselet jogérvényesítési eljárásokban a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, illetve a bíróságok előtt.

  4. Szerzői jogi tanácsadás és jogérvényesítés

  5. Tanácsadás szellemi alkotások hasznosítása terén, licenszszerződések, egyéb hasznosítási konstrukciók kidolgozása.

Irodánk tagjai több évtizede aktív résztvevői a szellemi tulajdonjog jogterületének. Kiterjedt tapasztalataink alapján hatékonyan tudjuk segíteni Ügyfeleinket abban, hogy hatékonyan felmérhessék a cégvagyon azon részét, amely szellemi tulajdonként hasznosítható, lajstromozható, és természetesen ezek megvédésében egyaránt.

Fentiek mellett Irodánk közreműködik a különböző licensz-, illetve egyéb hasznosítási konstrukciók kidolgozásában, és jogi megvalósításában is, mindig azzal a szemlélettel, hogy az Ügyfeleink üzleti helyzetéhez és céljaihoz legjobban illeszkedő struktúra jöjjön létre.

Dr. Germus Gábor

Kapcsolatfelvétel

Gabor-kapcsolat
Dr. Dedinszky Csaba

Kapcsolatfelvétel

Csaba-kapcsolat

Bejegyzéseink a kategóriában

Írjon nekünk!

lablec-kapcsolat
chevron-downmenu-circlecross-circle