Külföldi munkavállalók magyarországi munkavállalásának támogatása

A megfelelően képzett külföldi munkavállalók foglalkoztatása Magyarországon komoly tervezést, szervezést és erőforrásokat igényel, különösen amennyiben az EGT térségen kívüli országokból származó munkavállalókról van szó, még konzuli közreműködésre is szükség lehet.

Adatvédelem és munkajog

Miben tudunk Önnek segíteni?

  1. Tartózkodási, letelepedési, munkavállalási iratok beszerzése,

  2. társadalombiztosítási ügyintézés,

  3. ügyintézés családtagok részére,

  4. ingatlanszerzés, ingatlanbérlés.

Közismert tény, hogy a magyar gazdaság több területen küzd munkaerőhiánnyal, amelynek az orvoslására egyre növekszik a megfelelően képzett külföldi munkavállalók foglalkoztatása Magyarországon.

Ez azonban komoly tervezést, szervezést és erőforrásokat igényel, különösen amennyiben az EGT térségen kívüli országokból származó munkavállalókról van szó, még konzuli közreműködésre is szükség lehet.

Be kell szerezni a megfelelő iratokat a tartózkodásra, szükség esetén a letelepedésre, és természetesen a munkavállalásra is, és adott esetben nem csak a munkavállaló, hanem családja részére is. A munkavállaláson túl gyakran merül fel még a társadalombiztosítás, és az ingatlanszerzés kérdése is.

A vonatkozó idegenrendészeti eljárások komplex előkészítést és személyes jelenlétet igényelnek, igényelnek, hogy a különböző kérelmek gyorsan és hatékonyan kerülhessenek elintézésre, ne merüljenek el a hatóságok, és a komplex szabályok útvesztőiben. Alapvető fontosságú a megfelelő előkészítés, az eljáráshoz szükséges iratok teljes körű előzetes beszerzése.

Ebből a labirintusból történő kijutáshoz a térképet csak egy tapasztalt iroda tudja szolgáltatni, akik nem csak elméleti képzettséggel, hanem gyakorlati jártassággal is rendelkeznek a jog, és a hatósági ügyintézés területén.

Irodánk egy teljes körű szolgáltatást tud vállalni Ügyfeleink részére arra, hogy a kiszemelt munkavállalók magyarországi engedélyezési folyamata zökkenőmentes és gyors legyen.

Ha érdeklik a fentiek, és szükséges van egy olyan tapasztalt és felkészült irodára, amelyik a folyamatot az elejétől a végéig kézben tartva segíteni tudja a hatékony működést, forduljanak hozzánk bizalommal!

Dr. Kékuti Ákos

Kapcsolatfelvétel

Akos-kapcsolat
Dr. Kovács-Vitek Brigitta

Kapcsolatfelvétel

Brigi-kapcsolat

Bejegyzéseink a kategóriában

Írjon nekünk!

lablec-kapcsolat
chevron-downmenu-circlecross-circle