Közbeszerzés

Tanácsadás, ajánlattétel, eljárások lebonyolítása, jogérvényesítés

Számos cég esetében nélkülözhetetlen a sikeres részvétel közbeszerzési eljárások során. Irodánk vallja, hogy ilyen esetben tevékenységünk nem korlátozódhat pusztán szűken vett jogi tanácsadásra, hanem igény esetén rendelkezésre állunk az ajánlatok teljes körű, ’kulcsrakész’, minden formai és tartalmi követelménynek megfelelő előkészítésében is.

Ügyvédeink részletes tapasztalattal rendelkeznek a közbeszerzési eljárások jogi, és gyakorlati problémái vonatkozásában egyaránt, ideértve a vonatkozó online platformok kezelését is.

Közbeszerzés

Miben tudunk Önnek segíteni?

  1. Tanácsadás ajánlatkérői oldalon, ideértve a közreműködést a közbeszerzési eljárás fajtájának meghatározásában, illetve a bírálati szempontok és alkalmassági feltételek meghatározása során, és természetesen a dokumentációk elkészítésében is.

  2. Tanácsadás ajánlattevői oldalon, ideértve az ajánlati dokumentáció áttekintését, és a kiegészítő tájékoztatás kérését is.

  3. Ajánlat teljes körű, formai és tartalmi ellenőrzése.

  4. Részvétel a közbeszerzési tárgyalásokon.

  5. Jogi képviselet az esetleges jogorvoslati eljárásokban a Közbeszerzési Döntőbizottság ill. a bíróságok előtt.

A közbeszerzési jog területén különösen fontos egyfelől a precizitás, másfelől pedig az az üzlet-orientált, gyakorlati szempontú megközelítés, amelyre Irodánk minden esetben törekszik. Minden esetben célunk, hogy Ügyfeleink számára hozzáadott értéket biztosítsunk azzal, hogy egy ajánlat összeállítása részletes és időigényes folyamatának terhét minél jobban levegyük Ügyfeleink válláról, ebben a körben koordináljuk akár az adott eljárással érintett résztvevők (műszaki, beszerzés, pénzügy) közötti belső együttműködést is.

Irodánk tagjai kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek a közbeszerzési tárgyalásokon való részvétel, valamint a szerződéskötés előkészítése tekintetében is.

Dr. Balogh Judit

Kapcsolatfelvétel

Judit-kapcsolat

Bejegyzéseink a kategóriában

Írjon nekünk!

lablec-kapcsolat
chevron-downmenu-circlecross-circle