Küldetésünk

Értjük az üzletet

Értjük az üzletet

Valljuk, hogy egy ügyvédi iroda célja az, hogy segítse ügyfeleit üzleti céljaik megvalósításában, ehhez pedig meg kell értenünk ezeket a célokat.
Gyakorlatorientáltak vagyunk

Gyakorlatorientáltak vagyunk

Nem egy jogi elefántcsonttoronyból adunk jogi esszéket, hanem megoldásközpontú, és érthető nyelven megfogalmazott jogi javaslatokat dolgozunk ki a felmerülő problémákra.
innovatívak vagyunk

Innovatívak vagyunk

Bár sok helyzetre vannak kidolgozott jogi megoldásaink, alapelvünk, hogy minden ügy más, és ügyfeleinknek testre szabott megoldás kell, egyedi ötletekkel.
tapasztaltak vagyunk

Tapasztaltak vagyunk

Kiemelt területeinken több évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, legyen szó jogi tanácsadásról, hatósági eljárásokról, vagy peres képviseletről.
értéket teremtünk

Értéket teremtünk

Célunk, hogy ügyfeleink azt érezzék, hogy többet kapnak annál, mint pusztán választ a kérdéseikre: egy olyan megbízható jogi partnert, amelyre az igazán kritikus helyzetekben is számíthatnak.

Kiemelt szakterületeink

Nemzetközi kapcsolatrendszer és tranzakciók

Irodánk tagja a több mint 90 országban több mint 160 ügyvédi irodát tömörítő TagLaw hálózatnak, amely a Chambers Global Elite minősítésével rendelkezik, és a világ top3 legnagyobb ügyvédi hálózatainak az egyike. A TagLaw független, professzionális ügyvédi irodák együttműködése, amelynek tagjai egyaránt elkötelezettek a lehető legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatások nyújtása iránt. A TagLaw hálózaton keresztül Irodánk a világ legtöbb országában azonnal tud megbízható és professzionális ügyvédi irodát ajánlani ügyfeleinek.

A TagLaw hálózaton keresztül Irodánk számos nemzetközi tranzakciónak, cégegyesülésnek volt a részese, legyen szó nemzetközi cégek magyarországi befektetéseiről, vagy akár magyar cégek regionális, vagy európai szintű terjeszkedéséről.

A TagLaw hálózat, és tranzakciós tapasztalataink alkalmassá teszik Irodánkat arra, hogy bármilyen komplex és sokszereplős nemzetközi ügyletben hatékony és minden részletre kiterjedő jogi segítséget tudjon nyújtani hazai és nemzetközi ügyfelei részére.

Külföldi munkavállalók magyarországi munkavállalásának támogatása

A megfelelően képzett külföldi munkavállalók foglalkoztatása Magyarországon komoly tervezést, szervezést és erőforrásokat igényel, különösen amennyiben az EGT térségen kívüli országokból származó munkavállalókról van szó, még konzuli közreműködésre is szükség lehet. Hogyan tudunk ebben segíteni Önnek? Olvassa el itt!

Legutóbbi bejegyzéseink

Írjon nekünk!

lablec-kapcsolat
chevron-downarrow-downmenu-circlecross-circle